## **November 2024 Mocks Timetable**

SH - Sports Hall SHC - Sports Hall Classroom LRC	Morning Meeting 8.30 - 8.50 (20 Mins)	DFA Reads 8.50 - 9.15 (25mins)	Lesson 1 9.15 -10.10 (55mins)	Lesson 2 10.10 - 11.00 (50mins)	Break 11.00 - 11.15 (15 mins)	Lesson 3 11.15 - 12.10	Lesson 4 12.10 - 1.00 (55mins))	Lunch 1.00-1.40	Lesson 5 1.40 - 2.35 (50mins)	Lesson 6 2.35 - 3.30 (55mins)
Monday 4 November						Art 11C	Art 11C			
Tuesday 5 November										
Wednesday 6 November	MFL Speaking All Day Spanish French									
Thursday 7 November	MFL Speaking All Day Spanish French									
Friday 8 November	MFL Speaking All Day Spanish French									

## **November 2024 Mocks Timetable**

SH - Sports Hall SHC - Sports Hall Classroom LRC	Morning Meeting 8.30 - 8.50 (20 Mins)	DFA Reads 8.50 - 9.15 (25mins)	Lesson 1 9.15 -10.10 (55mins)	Lesson 2 10.10 - 11.05 (55mins)	Break 11.00 - 11.15 (15 mins)	Lesson 3 11.20 - 12.15 (55mins)	Lesson 4 12.15 - 1.00 (55mins)	Lunch 1.00-1.40	Lesson 5 1.40 - 2.35 (50mins)	Lesson 6 2.35 - 3.30 (55mins)
Monday 11 November		English Literature (1hour 45 mins)				Maths Paper 1 (Non-C (1 hour 30 mins)	alculator)			
Tuesday 12 November		History Paper 1 (1 hour) Geography 1 (1 hour 30 mins)							Science – Biology (1 hi	15mins)
Wednesday 13 November		French Listening (F 35 mins / H 45 mins) French Reading (F 45 mins / H 60 mins)				Dance			Science – Chemistry (1hr 15 mins)	
Thursday 14 November										
Friday 15 November										

## **November 2024 Mocks Timetable**

SH - Sports Hall SHC - Sports Hall Classroom LRC	Morning Meeting 8.30 - 8.50 (20 Mins)	DFA Reads 8.50 - 9.15 (25mins)	Lesson 1 9.15 -10.10 (55mins)	Lesson 2 10.10 - 11.00 (55mins)	Break 11.00-11.15 (15 mins)	Lesson 3 11.15 - 12.10 (55mins)	Lesson 4 12.10 - 1.00 (55mins)	Lunch 12.15-1.05	Lesson 5 1.40 - 2.35 (50mins)	Lesson 6 2.35 - 3.30 (55mins)	
Monday 18 November		English Language (1 hour 45 mins)				Maths Paper 2 (Non- (1 hour 30 mins)	Calculator)				
Tuesday 19 November		Science – Physics (1 hour 15 mins)							Geography Paper 2 (1 History Paper 2 (1 hou		
Wednesday 20 November		Spanish Listening (F 35 mins / H 45 mins) Spanish Reading (F 45 mins / H 60 mins)				Drama			Maths Paper 3 (Calculator) (1 hour 30 mins)		
Thursday 21 November		Spanish writing (F 1hr / H 1hr 15) French writing (F 1hr / H 1hr 15)							Sociology (1hr 30 mins)		
Friday 22 November		Design and Technology (1 hour 30 mins)				PE GCSE (1 hour)					